Naročila v spletni trgovini Waxx.si lahko prevzamete osebno ali pa vam jih dostavi General Logistics Systems B.V., v nadaljevanju GLS. Vsa naročila praviloma odpremimo naslednji dan po prejemu naročila, razen tistih, za katera čakamo plačilo po predračunu. Naročila, prejeta čez vikend odpremimo v ponedeljek, naročila prejeta med prazniki pa na prvi delovni dan.

V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte, na katera se lahko obrnete, če boste imeli kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim naročilom. Sporočilo bo vsebovalo tudi šifro vašega naročila, ki jo uporabite pri morebitnih vprašanjih naslovljenih na nas.

Spletna trgovina Waxx.si ni v nobenem primeru odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po odpremi pošiljke. Prizadevali si bomo, da boste pošiljko prejeli v najkrajšem možnem času.

Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v spletni trgovini waxx.si.Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na naši strani. Račun pošljemo po elektronski pošti, ki jo navedete ob nakupu. V primeru, da želite tiskan račun v fizični obliki, nam to sporočite. Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke. Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite preko e-pošte ali po telefonu.

V primeru da naročenega blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Načini dostave

1. Osebni prevzem

Za vsa naročila je možen osebni prevzem na sedežu podjetja.
Pri zaključku nakupa izberite osebni prevzem. Ko bo naročilo pripravljeno, boste o tem obveščeni na e-poštni naslov.
Naročeno blago, ki je na zalogi, lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja vsak delovnik. Izdelke je potrebno prevzeti v treh (3.) delovnih dneh od dneva naročila! V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo. Za osebna naročila je obvezna predhodna najava preko e-pošte ali po telefonu.

Osebni prevzem je brezplačen, naročene izdelke pa lahko plačate ob prevzemu z gotovino ali kartico, lahko pa jih plačate tudi vnaprej z bančnim nakazilom, PayPal-om ali kreditno kartico preko spleta.

2. GLS - Slovenija

Pri dostavi z GLS so vam na voljo sledeči načini plačila: plačilo po povzetju, bančno nakazilo, PayPal ali kreditna kartica.
Dostava se bo izvršila na naslov vnešen ob naročilu (naslov za dostavo). Dostava se praviloma vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – pošiljko lahko dostavimo tudi na delovno mesto. Pred dostavo vas bo kurir praviloma kontaktiral na telefonsko številko, ki ste jo navedli ob naročilu. Kurir vam lahko pošiljko pusti tudi na drugih prevzemnih mestih GLS.

Dostava z GLS lahko traja do 3 delovne dni, praviloma pa so paketi dostavljeni naslednji delovni dan, če je bilo naročilo oddano v dopoldanskem času.