Dobavni roki

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po tistem, ko smo naročilo odposlali. Za izdelke, ki niso na zalogi oziroma jih dobavljamo po naročilu, je dobavni rok predvidoma 10-14 delovnih dni, po prejetem in odobrenem naročilu. Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti in/ali telefonu.

Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v spletni trgovini waxx.si.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na naši strani.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili.

V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite preko e-pošte ali po telefonu.

Dostava

Pošta Slovenije

Tekst za pošto.

Osebni prevzem

Naročeno blago, ki je na zalogi, lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja vsak delovnik Izdelke je potrebno prevzeti v treh (3.) delovnih dneh od dneva naročila! V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo. Za osebna naročila je obvezna predhodna najava preko e-pošte ali po telefonu.